Utilizarea Tigarii Electronice


Sa fumezi o tigara electronica pare o actiune simpla, ce nu poate ascunde "secrete ale meseriei" prea mari. Totusi, fumatorii experimentati ce folosesc acest produs stiu ca el ascunde mai multe decat se vad la o prima vedere. De aceea, in acest articol, vor fi prezentate sfaturi pentru utilizarea tigarii electronice, ce se vor dovedi folositoare celor aflati la inceput de drum. Multumim in acest sens ajutorului oferit de te20.ro, unul dintre cele mai mari magazine de tigari electronice din Romania. O regula de baza este sa nu tragi din tigara electronica decat daca, in rezervorul acesteia, exista lichid, indiferent de care tip este. Principiul de functionare al acesteia este unul destul de simplu, in momentul in care lichidul ajunge in dispozitivul de vaporizare, el se transforma in aburi, pe care utilizatorul ii poate inhala. Atunci cand lichidul se termina, si nu mai ajunge aici, gustul acestui abur va fi unul de ars. Fiecare model de tigara electronica are propriile caracteristici in ceea ce priveste necesarul de lichid si, de aceea, este bine sa cititi instructiunile sau sa cautati sfaturile aferente modelului in cauza.

Multi incepatori folosesc tigara electronica la fel cu una obisnuita, tragand fum cu aceeasi intensitate. Acest lucru este gresit, aspiratia trebuind facuta intr-o cantitate mai mica, insa mai prelung. Aceasta miscare este necesara pentru a lasa dispozitivul de vaporizare sa produca aburi, fara a il suprasolicita si, astfel, strica, intr-un timp scurt. Acesta este, in fapt, motivul pentru care multi fumatori de tigara obisnuita cred ca cea electronica nu este suficient de puternica pentru ei, deoarece, nestiind cum sa traga din ea, obtin un rezultat slab si fara nici un fel de gust. Ca orice produs, chiar si componentele dintr-o tigara electronica au un termen de valabilitate. Odata cumparata, nu inseamna ca va trebui sa va luati de grija si sa nu mai faceti investitii. Atomizorul, de exemplu, trebuie schimbat o data la o anumita perioada de timp, in functie de modul de folosinta pe care il practicati.

Daca tigara electronica nu mai produce aburi de calitate, atunci, in mod sigur, este cazul sa schimbati aceasta componenta a ei. Din comoditate, multi utilizatori de tigara electronica lasa bateriile acesteia la incarcat, peste noapte. Totusi, acest lucru este contraindicat si este notat chiar si in instructiunile de utilizare ale acesteia. O expunere prea lunga a acestora la curent electric va duce la "imbatranirea" sa, in timp, astfel incat va fi necesar sa il schimbati mult mai repede decat s-ar crede. Purtati-va gentil cu aceasta si nu strangeti prea tare bateriile tigarii electronice, deoarece riscati sa le ardeti. Poate parea dificil, pentru un incepator, sa utilizeze o tigara electronica intr-un mod corect insa, ca in oricare alt caz, si aici minunatul creier uman isi va spune cuvantul, astfel incat va veti obisnui intr-un timp foarte scurt si veti ajunge sa faceti anumite actiuni fara a va da, macar seama. Principala actiune pe care trebuie sa o faceti este sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare care vin odata cu cumpararea tigarii electronice si asigurati-va, pentru o perioada, ca veti actiona intocmai cu acestea.