Gene False de Invidiat


Recomandari pentru a avea gene false de invidiat. Doamnele care poarta gene false au ajuns sa fie foarte apreciate pentru faptul ca le ofera o schimbare, acea schimbare in bine de care au nevoie in unele momente ale vietii. Aceste gene false le ofera doamnelor un plus de senzualitate, un aspect tineresc, de invidiat. Dar pentru ca aceste gene false sa aiba efectul scontat, trebuie urmate cateva sfaturi. In primul rand, alegerea genelor trebuie sa se faca foarte atent, in functie de tenul dumneavoastra, de machiajul ales. De cele mai multe ori, specialistii recomanda tipul de gene false individuale pentru ca au un aspect mult mai natural și pentru ca au o rezistenta sporita. Pe toata perioada aplicarii genelor false, nu trebuie sa se poarte lentile de contact, exista unele riscuri si acestea trebuiesc evitate inca din start.

Demacherea, indiferent daca se realizeaza de un profesionist in make-up sau chiar de dumneavoastra inainte de a merge la salon, trebuie sa se stie ca nu se realizeaza cu un demachiant care sa fie pe baza de ulei. Totusi, pentru ca specialistul sa fie sigur de demacherea realizata, se recomanda ca aceasta operatiune sa se faca tot la salon cu produsele speciale cunoscute de catre profesionist, intr-un cadru cat se poate de sigur. Dupa aplicarea genelor false se recomanda a se evita contactul cu apa rece a zonei ochilor pentru cel putin doua sau trei ore de la realizarea operatiunii. Iar cu apa fierbinte, genele false abia aplicate nu trebuie sa faca contact cel putin 24 de ore. Prin contactul cu apa fierbinte sau aburii fierbinti sau chiar cu apa rece, acestea vor fi afectate, iar aspectul lor natural nu va mai fi acelasi, deterioarea fiind cat se poate de vizibila.

Se poate folosi si rimel daca exita mici diferente de nuanta intre genele false aplicate si genele naturale. Dei nu este o recomandare obligatorie, prin aplicarea de rimel se ofera stralucire genelor, facandu-va mult mai senzuala. In plus, in momentul aplicarii de rimel, genele pot fi ondulate, pentru un plus de aspect oferit zonei ochilor. Desi se poate realiza indepartarea lor si acasa, cu ajutorul unui demachiant clasic, care nu e pe baza de ulei, totusi, recomandarea specialistilor este ca indepartarea de gene false, mai ales de gene false individuale, sa se faca intr-un salon profesionist, cu ajutorul unor produse de cea mai buna calitate. Iar o recomandare pentru doamnele care nu stau bine cu rabdarea, motivati-va serios inainte de a va pune pe scaunul din salon, intreaga operatiune de aplicare a genelor false poate dura si doua ore.