Cum sa alegeti Ghiozdanul Potrivit


Cumparaturile de rechizite scolare sunt intotdeauna dificile deoarece trebuie sa va impartiti intre ceea ce copilul isi doreste ca design, pretul pe care vi-l permiteti sa-l platiti si calitatea ce nu poate lipsi niciodata. Si daca tot mai este ceva vreme pana vor reincepe scolile, va puteti incumeta sa incepeti cumparaturile scolare astfel incat sa nu va aglomerati in ultimele zile si nici sa nu faceti investitiile in acest sens, toate, de-o data. Cum cartile si caietele tip mai au de asteptat, va puteti rezuma la cumparaturile de rechizite ce stiti cu siguranta ca ii vor trebui celui mic incepand chiar cu ghiozdanele, elemente deosebit de importante ce nu pot lipsi din dotarea niciunui elev. Inainte de a iesi din casa insa, catre librarie sau inainte de a face o comanda online pentru ghiozdane va trebui sa aveti in vedere cateva aspecte esentiale: 

  • Dimensiunea, fiind foarte importanta si trebuind adaptata la inaltimea copilului astfel incat el sa il poata cara cu usurinta.
  • Rigiditatea, pentru a sustine corect greutatea cartilor si a caietelor (ghiozdanele fragile si moi duc la o acumulare a greutatii in partea de jos, fapt ce poate ingreuna mersul si echilibrul).
  • Greutatea, astfel incat cel mic sa aiba cat mai putin de carat in drumul catre scoala va trebui sa cautati ghiozdane cat mai usoare.
  • Bretelele, necesare a fi suficient de mult ajustabile, iar centura pentru mijloc prezenta pentru a usura sarcina.
  • Materialul, ce trebuie neaparat sa fie impermeabil si unul care nu se scamoseaza pierzandu-si aspectul frumos.
  • Designul, care nu este necesar sa fie pe placul dumneavoastra ci pe cel al copilului astfel incat el sa il poarte cu drag.

Un ghiozdan ideal ar trebui sa fie dotat si cu maner rigid incat sa poata fi carat si in mana de catre copii sau parinti iar daca cel mic va avea de carat foarte multe carti si caiete il puteti feri de greutate alegand un ghiozdan de tip troller pe care sa il traga dupa el acolo unde drumul o permite. Tinand cont de aceste recomandari va fi mult mai usor sa alegeti ghiozdanul ideal pentru copilul dumneavoastra iar daca doriti un sfat practic de la experti, puteti vizita magazinul online Dpap.ro, ce nu numai ca va ofera o gama variata de modele de ghiozdane ci si consultanta pentru a face o alegere inteleapta si avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu