Tipuri de Marturii


O parte destul de importanta din decorul nuntii o reprezinta marturiile. Acestea sunt mici atentii din partea mirilor pentru fiecare invitat in parte. Se aseaza pe masa de obicei langa cartea de vizita cu numele persoanei careia ii este dedicat locul respectiv. Marturiile se gasesc intr-o gama foarte variata astfel incat sa puteti alege ceva ce se potriveste cu restul decorului dar si cu invitatii. Iata cateva idei de marturii de nunta pentru care puteti opta: Marturii de nunta americane. Probabil ati vazut in filme sau emisiuni ca nu sunt precum cele intalnite la nuntile romanesti si va doriti deasemenea ceva inedit un pic in afara clasicului decor traditional si atat. Acestea nu reprezinta doar o mica atentie precum o felicitare sau cateva bomboane ci un mic cadou pe care il puteti pastra la vedere acasa. 

Marturii de nunta eco. Daca iubiti natura si petrecerea se desfasoara deasemenea in aer liber fie ca este vorba de un restaurant langa o padure sau un lac fie ca este pe malul marii, puteti alege ca marturiile sa fie alcatuite din materiale naturale precum grau, flori uscare, scoici. Marturii de nunta best deal. In categoria aceasta sunt  marturiile mai ieftine dar realizate cu la fel de mult drag si bun-gust pentru nunta dumneavoastra. Sunt ceva mai simple si se potrivesc in cazul in care banii sunt limitati dar si in cazul in care va doriti o petrecere simpla, intima fara foarte mult fast. Marturii de nunta din cristal sau sticla. In cazul in care va doriti ca petrecerea sa fie plina de rafinament si eleganta marturiile din cristal sunt cea mai buna alegere. 

Pe langa acestea o alta varianta la fel de eleganta o reprezinta sticlutele cu mesaj inauntru sau diverse alte amestecuri placut mirositoare sau gustoase. Marturii de nunta lumanari. Pentru a pune acent pe atmosfera romantica si intima a petrecerii lumanarile lucrate manual sunt ideale si vor aminti de clipele placute. Marturii de nunta ramne foto. In aceste rame se pot aseza diverse poze pentru fiecare invitat incat atentia din partea mirilor sa devina cu mult mai personala. Marturii de nunta saculeti sau cutii. Daca va doriti ceva traditional si simplu la petrecere puteti opta pentru saculeti sau cutiute in care sa asezati cateva bomboane si un mesaj. Asadar, daca nu stiti ce se potriveste cel mai bine petrecerii nu trebuie decat sa cautati putin pe siteurile dedicate si va puteti alege din zeci de modele.